A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: map

Filename: views/index.php

Line Number: 13

Makelaar van Keulen, de andere makelaar.

Zandruiter 3 C Winkel €119.500,-Op het nieuwste gedeelte van het goed bereikbare bedrijventerrein Winkelerzand, tegenover de Motorenrevisie en Koelewijn Autoschade kunnen wij u een representatieve BEDRIJFS/KANTO­ORRUIMTE aanbieden in een modern en eigentijds bedrijfsverza­melgebouw met 9 units. Het gebouw beschikt over een buitenterrein met voldoende parkeerplaatsen, waarvan 1 plek voor privé gebruik en een aantal gezamenlijke plaatsen.

Alle units zijn degelijk gebouwd met een onderheide begane grond vloer, een betonnen tussenvloer en een betonnen dak voorzien van gevel- en dakisolatie. Daarnaast zijn alle kozijnen en deuren in kunststof met thermopane beglazing uitgevoerd. Het totale vloeroppervlak is 180 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. De unit is voorzien van voldoende ramen en een handbediende overheaddeur.

Indeling: entree via loop deur, grote bedrijfsruimte van circa 90 m2 met handbediende overheaddeur, meterkast met uitgebreide installatie, licht betegeld toilet en trapopgang naar verdieping.

1e verdieping: grote open ruimte met voldoende lichtinval, geschikt voor kantoor, kantine en magazijn.

Oplevering: per direct.

Huurprijs ‚ā¨ 550,‚Äď per maand exclusief btw.

Vraagprijs ‚ā¨ 119.500,‚Äď k.k. exclusief¬†btw.