A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: map

Filename: views/index.php

Line Number: 13

Makelaar van Keulen, de andere makelaar.

Weereweg 6 Lutjewinkel €324.500,-Begint u hier uw eigen café, specialiteiten­restaurant of een bed and breakfast? Of betrekt u het voormalige cafégedeelte bij de woning en gaat u riant en sfeervol wonen?

Aan u de keus! Er zijn mogelijkheden genoeg bij dit karakteristieke voormalig CAFE met INPANDIG WOONHUIS, gelegen op een ruime kavel centraal in het dorp. Er is meer dan voldoende parkeerruimte op eigen terrein, maar ook aan de voorzijde van het pand op de openbare weg. De royale tuin met garage, berging en koelcel, evenals het caféterras biedt voldoende ruimte om de gehele dag van het zonnetje te genieten.

Wij leiden u graag rond om de mogelijkheden van dit historische pand met u te bespreken.

Inh: 750 m3, vloeropp: 260 m2, bouwjaar: 1890, opp: 955 m2.

Indeling: voorentree via tochtportaal, gezellig cafégedeelte met balkenplafond, houten vloer en bargedeelte, kelder ten behoeve van voorraad en biertap, in het smalle gedeelte van het café is een rookruimte, thans in gebruik als slaapkamer, uitgebreide licht betegelde toiletgroepen voor zowel dames als heren, tussenhal met entree voor het woongedeelte. Door de royale raampartijen en de gunstige zonligging is er een fraaie lichtinval in het café.

Woonhuis: entree met hal en meterkast, toilet en eenvoudige doucheruimte, sfeervolle straatgerichte woonkamer, royale keuken met voldoende professionele werkruimte, bijkeuken met cv opstelling, tussenhal met deur naar buiten en cafégedeelte. 1e Verdieping: ruime overloop voorzien van dakkapel en deur naar plat dak, 1e royale slaapkamer boven het woongedeelte met diverse vaste kasten, 3 slaapkamers boven cafégedeelte, waarvan de 4e via een andere slaapkamer is te bereiken. Luik naar gedeeltelijk bevloerde bergzolder.

  • De huidige bestemming is wonen met bedrijvigheid (horeca).
  • CafĂ© inventaris ter overname, waaronder: tafels, stoelen, koelkasten,

    keuken apparatuur, biljart, piano, terrasmeubilair, bar enz.

  • Het object is vrij van brouwerij, gokkast en andere verplichtingen.
  • Huur van het gehele object is bespreekbaar!
  • Inruil van uw bestaande woning tot € 200.000,– is bespreekbaar.