A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: map

Filename: views/index.php

Line Number: 13

Makelaar van Keulen, de andere makelaar.

Trambaan 4A Nieuwe Niedorp €635.000,-Op een uitstekende zichtlocatie, aan de rand van park “De Meet” en steenworp afstand van winkelcentrum “Winkelhart Niedorp” ligt in een groene omgeving dit uitstekend onderhouden KANTOOR/PRAKTIJ­KGEBOUW met buitenterrein. Op eigen terrein is ruim voldoende parkeerruimte. Ontsluitingswegen richting Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen liggen op korte afstand. De centrale en opvallende ligging maken dit object uitstekend geschikt voor uw kantoor eventueel gecombineerd met een showroom functie. Maar ook als kinderopvang, ouderenzorg, praktijkruimte leent het zich uitstekend. Wij leiden u graag rond om de mogelijkheden met u te bespreken.

Vloeropp: circa 550 m2, inhoud: circa 1.900 m3, bouwjaar: 2001, kavelopp: 1.880 m2.

Indeling: via een royale entree betreedt u de centrale hal met balie en trapopgang naar de 1e verdieping. Doorgang naar de linkervleugel met diverse kantoorvertrekken, totaal 4 en 1e grote ruimte van circa 57 m2. Doorgang naar rechtervleugel met diverse kantoorvertrekken, totaal 3 en 2e grote ruimte van circa 63 m2. Tevens zijn op de begane grond diverse toiletgroepen, wasruimten, CV ruimte, bergruimte en een ruime keuken met voldoende werkruimte en kasten gesitueerd.

Totaal vloeroppervlak begane grond circa 400 m2.

1e verdieping: via trapopgang te bereiken: centrale overloop, toiletgroepen, bergruimte, diverse kantoorvertrekken, totaal 5 en een kantine met keukenblok.

Totaal vloeroppervlak verdieping circa 150 m2.

  • Het buitenterrein is aangelegd met ruime inritten, diverse parkeerplaatsen (20 stuks),

    fietsenstalling en veel groen.

  • Op het voormalige speelterrein aan de achterzijde staat tevens een extra berging.
  • Oplevering per direct.