A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: map

Filename: views/index.php

Line Number: 13

Makelaar van Keulen, de andere makelaar.

Zandruiter 3C Winkel €145.000,-BIEDEN VANAF ‚ā¨ 145.000,‚Äď exclusief BTW.

Op het nieuwste gedeelte van het goed bereikbare bedrijventerrein Winkelerzand, tegenover de Motorenrevisie en Koelewijn Autoschade kunnen wij u een representatieve BEDRIJFS/KANTO­ORRUIMTE aanbieden in een modern en eigentijds bedrijfsverza­melgebouw met 9 units. Het gebouw beschikt over een buitenterrein met voldoende parkeerplaatsen, waarvan 1 plek voor privégebruik en een aantal gezamenlijke parkeerplaatsen.

Alle units zijn degelijk gebouwd met een onderheide begane grondvloer, een betonnen tussenvloer en een betonnen dak voorzien van gevel- en dakisolatie. Daarnaast zijn alle kozijnen en deuren in kunststof met thermopane beglazing uitgevoerd. Het totale bruto vloeroppervlak is 180 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. De unit is voorzien van voldoende ramen en een handbediende overheaddeur.

Indeling: entree via loopdeur, grote bedrijfsruimte van circa 90 m2 met handbediende overheaddeur, meterkast met uitgebreide installatie, licht betegeld toilet en trapopgang naar verdieping.

1e verdieping: grote open ruimte met voldoende lichtinval, geschikt voor kantoor, kantine en magazijn. Eenvoudig keukenblok aanwezig.

Volgens de eisen van de gemeente dient de bedrijfsunit zakelijk te worden gebruikt.

Onderhoud en verzekering van het gebouw via de VVE, servicekosten: ‚ā¨ 375,‚Äď per¬†jaar.

Oplevering: vanaf 01 maart 2018