Profiel

PROFITEERT u ook van 25 jaar makelaarservaring?

Makelaar Van Keulen is een makelaarskantoor wat wordt geleid door Frank van Keulen, een be√ędigd makelaar taxateur, welke na 13¬†jaar werkervaring bij een drietal makelaarskantoren en een gedegen opleiding en vaktest door de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Alkmaar op 02¬†januari 1997¬†is be√ędigd.

Naast de ruime ervaring in de makelaardij beschikt de makelaar ook over ervaring op het gebied van projectontwikkeling en beleggen in onroerend goed.

Het kantoor in Nieuwe Niedorp bestaat sinds 2000 en inmiddels zijn honderden bestaande woningen, nieuwbouwwoningen en bedrijfsobjecten in de regio door ons kantoor verkocht.

De makelaar welke wordt bijgestaan door Anja Turkstra, een geregistreerd kandidaat makelaar welke tevens over het staatsdiploma voor Makelaar in Onroerende Goederen beschikt. Met haar jarenlange ervaring in het bankwezen en de makelaardij is zij de spil op het kantoor. U zult haar vaak als eerste aan de telefoon krijgen.

Door onze centrale ligging in het groene hart van Noord-Holland kunnen wij een groot deel van de Noordkop tot ons werkterrein rekenen.

De uitstekende plek in het winkelcentrum Winkelhart te Nieuwe Niedorp is goed per auto te bereiken en beschikt over een ruim parkeerterrein. Door de ligging van het kantoor op de kop van het centrum krijgt uw woning de aandacht die het verdient.

Makelaar Van Keulen weet door een uitstekende presentatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste technieken en een uitgebreide service het maximale verkoopresultaat voor uw woning te behalen.

Zoekt u een klein kantoor met persoonlijke aandacht?, dan zijn wij u graag van dienst!