Verkoop

Uw woning verkopen?

Als geen ander realiseren wij dat de verkoop van uw woning, niet alleen een zakelijke, maar ook een emotionele beslissing is. Persoonlijke betrokkenheid staat bij Makelaar Van Keulen voorop. Tijdens het verkoopgesprek komen wij bij uĀ thuis, zodat wij ook van uw woning een goede indruk hebben.

Op basis van onze ervaring in de markt en het vergelijk met in het verleden verkochte woningen, geven wij uĀ een eerlijk beeld van wat uw woning waard is. In overleg met uĀ bepalen wij de uiteindelijke vraagprijs.

Wij nemen uĀ veel werk uit handen en zorgen voor een duidelijke presentatie met brochure voorzien van plattegronden opĀ FUNDA.

Via ons netwerk en zoekbestand, waar wellicht al de juiste kandidaat voor uw woning in staat brengen wij uw woning ook onder de aandacht.

Verkocht !!!

Indien er belangstelling is voor uw woning, leiden wij de kandidaat rond. Na afloop stellen wij uĀ op de hoogte van onze eerste indruk van het eerste bezoek. Zodra er een bieding op uw woning komt, zullen wij de onderhandelingen en tactiek met uĀ bespreken. Het uiteindelijke resultaat wordt door ons op papier vastgelegd, de notaris wordt op de hoogte gebracht en uiteindelijk zullen wij bij de overdracht aanwezigĀ zijn.