Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Een woning aankopen met begeleiding van makelaar Van Keulen
 

Het is erg belangrijk om een specialist  in te schakelen die de belangen van u als koper behartigt. Als woningzoekende is het vaak onduidelijk wat de rol van de verkopend makelaar precies is. Het kan voor u als woningzoekende overkomen alsof de verkopend makelaar ook opkomt voor de belangen van u als woningzoekende. Dit is echter nooit het geval. De makelaar behartigt altijd de belangen van óf de verkoper, óf de koper. Het is niet mogelijk om bij een woning de belangen van beide partijen te behartigen. Door het inschakelen van ons als NVM aankoopmakelaar ben je verzekerd van deskundigheid, ervaring en marktkennis. Wij zullen als aankoopmakelaar uw investering terug verdienen door duizenden euro’s op de aankoop te besparen en veel tijd bij u uit handen te nemen.
 

Waarom kiezen voor aankoopbegeleiding door makelaar Van Keulen?

  • Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring op de woningmarkt!
  • Wij kennen de lokale woningmarkt tot in de puntjes. 
  • Wij zijn een klein kantoor met persoonlijke benadering. 
  • Wij begeleiden u het gehele aankoop traject.
  • Als beëdigd makelaar en taxateur garanderen wij u een goed advies omtrent de marktwaarde en bouwkundige staat van de aan te kopen woning.
  • Als ervaren onderhandelaar zullen wij er voor zorgen dat u de betreffende woning tegen een zo laag mogelijk prijs en onder de gunstigste voorwaarden aankoopt. 
  • Wij zijn onderdeel van brancheorganisatie NVM. Op deze manier worden goede consumentenvoorwaarde gegarandeerd.
 

Onze dienstverlening
 

Om voor u een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen over de gang van zaken bij makelaar Van Keulen wanneer u ons als aankoopmakelaar inschakelt hebben wij voor u  uitgewerkt hoe dit precies in zijn werking gaat. 
Als u ons inschakelt als aankoopmakelaar zullen wij van u het gehele aankoop traject uit handen nemen. De makelaar zal langsgaan bij de woning in kwestie en zal de waarde en de bouwkundige staat van de woning in kaart brengen. Daarnaast zal ook worden gekeken naar de juridische aspecten. De makelaar voert de onderhandelingen met de verkopend makelaar en zorgt er zo voor dat u de woning tegen een zo laag mogelijke prijs onder de meest gunstige voorwaarde aan u word verkocht.
 

Tip!
 

Wanneer een andere partij al een bod heeft uitgebracht op de woning die u graag wilt aankopen, is het nog meer  aan te raden om een aankoopmakelaar in te schakelen. Juist doordat u de woning graag wilt hebben bestaat de kans dat je je laat leiden door emotie en te veel voor de woning betaalt.  Wij zullen voor u een goede afweging maken tussen de risico’s en een goede prijs.

Wacht niet langer en plan vandaag nog een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met ons in.

U kunt het contactformulier invullen of bellen met (0226) 41 11 22.   
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring