Mijn favorieten

Over Makelaar van Keulen

Makelaar Van Keulen is een makelaarskantoor wat wordt geleid door Frank van Keulen, een beëdigd makelaar taxateur, welke na 13 jaar werkervaring bij een drietal makelaarskantoren en een gedegen opleiding en vak test door de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Alkmaar op 02 januari 1997 is beëdigd. De makelaar wordt sinds 2019 bijgestaan door Nick van Keulen, een deskundige op het gebied van marketing en communicatie.


Naast de ruime ervaring in de makelaardij beschikt de makelaar ook over ervaring op het gebied van projectontwikkeling en beleggen in onroerend goed.

Het kantoor in Winkel (voorheen Nieuwe Niedorp) bestaat sinds 2000 en inmiddels zijn honderden bestaande woningen, nieuwbouwwoningen en bedrijfsobjecten in de regio door ons kantoor verkocht.

Door onze centrale ligging in het groene hart van Noord Holland kunnen wij een groot deel van de Noordkop tot ons werkterrein rekenen. De uitstekende plek op het bedrijventerrein van Winkel is goed per auto te bereiken en beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Door de ligging van het kantoor op de kop van het bedrijvencentrum in combinatie met kwalitatief hoge online presentatie krijgt uw woning de aandacht die het verdient.

Makelaar Van Keulen weet door een uitstekende presentatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste technieken en een uitgebreide service het maximale verkoopresultaat voor uw woning te behalen.

Zoekt u een klein kantoor met persoonlijke aandacht? Dan zijn wij hét kantoor dat u zoekt!

Wacht niet langer en plan vandaag nog een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met ons in.

U kunt het contactformulier invullen of bellen met (0226) 41 11 22.   

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring